Sunn ostekake

Ostekake.jpeg

Ingredienser

Bunn:

Friske bringebær (kan sløyfes)

4 dl Granola/musliblanding

Ostekrem:

200 g kremost

1ts vaniljesukker

50 g smør

6 dl melis

Gele:

6 dl vann

3 dl ZERoh! villbringebær

10 plater gelatin

Fremgangsmåte bunn:

Mos friske bringebær inn i granolablandingen og fordel i 8 glass eller dessertskåler. Sett så glassene på skrå, bruk gjerne et bakebrett til muffins så de står støtt.

 

Fremgangsmåte ostekrem:

Rør sammen kremost, vaniljesukker og romtemperert smør. Tilsett melisen litt etter litt til du får en passe fast topping. Hell i ostekremen og la stivne noen timer.

 

Fremgangsmåte gele:

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5-10 minutter. Klem vannet av gelatinplatene. Varm opp 1 dl vann, og rør ut gelatinplatene til de er helt oppløst. Tilsett resten av vannet og ZERoh!. Avkjøl til romtemperatur. Rett opp glassene med ostekrem og granola, og hell ZERoh!-blandingen over. Sett tilbake i kjøleskapet til geleen har stivnet. Pynt evt. med friske bær.

 
Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Chiapudding

Neste
Neste

Gele